TASTE KING PIZZA MECHELEN

TASTE KING PIZZA MECHELEN Gratis Thuislevering! 7/7 Open! Mmmm... Kingliciousss!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1481 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Taste King Pizza Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 23:22 The quality of the Taste King Pizza is decreasing day by day.. it was worst pizza I ever had from Taste King Pizza
28 jun 2022 om 5:27 Het ging 35 min duren, het werden er 125. We hebben een nieuwe schaal nodig om de feedback te geven op deze bezorging. Ook 2x voor moeten bellen. Er loopt wel iets grondig mis in de organisatie. Pizza’s wel lekker, maar wel nog maar net lauw.
27 jun 2022 om 20:16 2 uur moeten wachten op een pasta dat smaakt naar zeep! 2 euro extra betaald voor toppings die NIET aanwezig waren. Erg teleurgesteld.
13 jun 2022 om 7:56 Forgot to put mayonnaise
11 jun 2022 om 0:09 Lekker eten, maar bijna 2 uur levertijd, terwijl er 1u was gezegd...
29 mei 2022 om 20:08 Delivery time is really bad. App shows 40mins for delivery but I got my pizza delivered after 1.5 hours. Everytime we order at taste king pizza, it gets delayed by minimum 30 minutes. And today it was extreme which compelled me to comment here.
26 mei 2022 om 1:07 Het voorgerecht dat ik bestelde, was er niet, maar ze belden netjes op voorhand, en zorgden voor een even lekker alternatief en een gratis drankje. Goeie maaltijd, zoals gewoonlijk.
25 mei 2022 om 21:12 Tijdje geleden na de overname minder lekkere pastas, maar da's nu weer prima. Gelukkig!
19 mei 2022 om 20:24 Altijd superlekkere pizza's, alleen de verkeerde drank geleverd gekregen. Geen punt van gemaakt, altijd al goeie service gehad. Zeer vriendelijke koerier
6 mei 2022 om 6:44 betere en snellere bezorging zou goed van pas komen
21 apr 2022 om 13:26 calzone was te veel tomaat en te nat,vond niet zo lekker.
16 apr 2022 om 20:09 Topper! Perfect en lekker. En op een zaterdag om 18u00 zoals aangevraagd geleverd!